top of page

WORKSHOPS & EVENTS

Slip din kreativitet fri.....Kom og mal med mig!
.
MAL DIN
FEMININE SJÆL

Brænder du efter at male og udtrykke dig kreativt? Føler du et indre kald efter at forbinde dig dybere med din feminine essens og kerne? Kom og vær med på en to-dages spændende kreativ workshop, hvor vi bruger maling og vores kreativitet som en indgang til vores feminine power og vise Sjæl.
Denne intensive workshop løber over to dage fra 12.30 - 17.30 begge dage (eller efter individuel aftale). Den afholdes både som individuel én til én workshop, og for par eller små grupper op til 4 personer.
Du/I vil komme til at lære at male et kvindeansigt med simple teknikker, men den virkelige lære er, hvad du vil opleve og erfare om dig selv undervejs i maleprocessen.

 
IMG_0523.png
INTUITIV ABSTRAKT
MALEWORKSHOP

Brænder du efter at udtrykke dig kreativt?
Er du nysgerrig på at male intuitivt abstrakt? Savner du et kreativt frirum, hvor du kan få plads til at fordybe dig, udforske og eksperimentere med maling? Kom og vær med til en sjov, sansende, intuitiv maleworkshop, hvor vi kobler hovedet fra, og åbner for vores kreative sluser. Vi har fokus på selve maleprocessen mere end på slutresultatet. Alle kan være med uanset maleerfaring. 

Workshoppen varer én dag fra 14.00 - 16.30.
Der er max. 4 deltagere på en workshop. 
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og bliv informeret om nyheder og kommende maleworkshops! 
bottom of page
<