top of page

OM 

Betinna Puigventos Petersen

MIT DYBESTE ØNSKE OG INTENTION ER AT TJENE KÆRLIGHEDEN OG SKØNHEDEN I ALT HVAD JEG SKABER I MIT LIV....AT TRANSFORMERE ALT  HVAD JEG OPLEVER OG MØDER I LIVET TIL SKØNHED OG GYLDEN MEDICIN FOR HJERTE OG SJÆL....

OM BETINNA
Jeg er en visionær intuitiv kunstner og Certificeret "Art Of Allowing" Facilitator ved Flora Aubes Art Of Allowing Academy.
"Art Of Allowing" er en intuitiv malemetode, der er udviklet af den amerikanske visionære kunstner, lærer og leder, Flora Aube, som også er grundlægger af "Art Of Allowing Academy". 
Jeg har tegnet og været draget mod det kreative gennem hele mit liv. Jeg har tidligere arbejdet med grafisk design, layout og billedbehandling.
For nogle år siden faldt jeg over Flora Aubes online malekursus AOA Basic, som jeg tilmeldte mig, og derfra har mit maleri taget fuld fart. 
Jeg har siden gennemført diverse malekurser under "Art Of Allowing Academy".
 

Paint Your Goddess Self Alive - Awaken Your Creative Fire - Connect With Your Feminine Power and Soul Wisdom

"Jeg er dybt passioneret omkring den intuitivt skabende maleproces...Jeg fascineres vedvarende af dens kraft til at åbne og forvandle, bringe healing og ny indsigt....den er stor!"

DEN HEALENDE
POWER I
INTUITIV MALING
15a0966589bca0358e8d2456e1dd580e-d95ua7s

Jeg vil invitere dig med på denne fantastiske rejse med at bruge kreativitet som et middel til at udtrykke vores unikke kreative Sjæle og udvikle en dybere forbindelse med denne dimension af os selv. 

Du vil blive overrasket over, hvad din Sjæl venter på at vise dig!!!

.jpg

AT MALE FRA SJÆLEN

SOUL ART AWAKENING

Når jeg skaber, er det en dyb proces og konstant praksis af indre overgivelse, lytten og åben tillid; Det er Art Of Allowing....Kunsten at være dybt opmærksom, bevidst, åben, lyttende og tillidsfuld. At have Tillid til at jeg ledes hele vejen, gennem alle faserne af en skabelse. Det kunne også beskrives som kunsten at overgive sig dybt til Gud/Gudinden indeni/til Det Store Mysterie/Det Store Ukendte.

 

Min skabende praksis er at gøre mig selv tom igen og igen, at være i en tilstand af åben tomhed, modtagenhed, stillen-mig-til-rådighed - så jeg kan være en kanal for denne vilde flod af inspiration, skabelse, skønhed, Bevidsthed, som søger at bevæge sig igennem mig -  tillade dette at blive født igennem mig og synliggjort som et kreativt udtryk. 

Hvert værk og skabelse er et unikt udtryk for min rejse ind i Mysteriet, som bærer sin egen unikke frekvens, "medicin" og budskab. 

Hver rejse er en eventyrlig oplevelse, som leder mig ind i en dybere erkendelse af og bevidstgørelse omkring mit Selv, af alt hvad jeg er, i alle dimensioner.  

 

Jeg ved aldrig på forhånd hvad som vil ske eller hvad jeg vil ende op med. 

Det kan være jeg møder gamle sår og alle mulige indre overbevisninger, oplever gamle mønstre, følelser dukke op. Det ubevidste bliver bevidst. Jeg møder mit mørke, mine sår og sårethed, men også mit lys, min Helhed ; alt bliver spejlet til mig gennem den kreative proces, maleriet. ​​

Jeg oplever at jeg på een gang både er Spejlet og Den, der bliver spejlet.

Når jeg tillader mig selv at være et instrument, tillader en Højere Visdom at lede mig og flyde igennem mig -  så bevæger mine hænder sig af sig selv, jeg maler, jeg vælger farver og redskaber, og jeg gør det intuitivt med total tillid og i dyb indre overgivelse, lytten....

Når jeg følger og ærer, hvad jeg føler mig kaldet til og draget imod i hvert nu, har jeg tiltro til at alt er godt, bliver godt - at rejsen vil bringe sine gaver, sin velsignelse, sin healende medicin til mig. 

Selv under faser hvor alt synes kaotisk og rodet, uden mening, og jeg ikke har en anelse om hvor jeg er på vej hen....Hvis jeg fortsætter, bliver ved med at fortsætte, tager det næste skridt, næste penselstrøg, bliver ved med at lytte, følge min indre guidance, så ved jeg at jeg vil ankomme til et sted, hvor jeg vil høste....Skønhed og Visdom, Perler og Diamanter.....funklende skatte og healende medicin vil blive fundet. 

Dette er Kunst fra Sjælen, Soul Art, da det i sandhed er min egen Sjæl og Det Guddommelige Feminine, som leder mig og udtrykker sig igennem mig.

Jeg er blot et redskab for det som ønsker at bevæge sig gennem mig, det som søger og ønsker at blive født gennem mig.  

 

Som mennesker lever vi i en helt særlig tid; et stort skift i bevidstheden er ved at ske på vores Jord, og vi ser gamle systemer, ordener, strukturer falde sammen og dø. 

 

Der kaldes på nye måder at leve på, være på, at se, tænke og skabe på.

Jeg brænder for at være med til at skabe dette Nye, bringe Himlen ned på Jord.

Jeg ser dette ske ved vækkelsen af det guddommelige feminine i os alle, og åbningen af vores Hjerter - ved en harmonisk forening af det Maskuline og det Feminine aspekt i os selv og mellem kønnene. 

.jpg
DEN FEMININE SJÆL
images%2520(2)_edited_edited.png

KVINDENS MANGE ANSIGTER

Jeg maler Kvindens Mange Ansigter.

Siden jeg var helt ung og startede med at tegne har jeg været draget mod at portrættere Kvinden - i alle hendes mange væsensudtryk, arketyper, facetter og aspekter. Kvinden, den Feminine Kraft og Sjæl, fascinerer og inspirerer mig vedvarende. 

Kvinden rummer og spænder over hele registret, alle følelser: Kan være uforudsigelig, stormfuld, flydende, irrationel og uhåndgribelig, vild og utæmmelig....Men også blid, blød, sanselig, livgivende og kærlig, nærende, elskende og favnende. Kvindesjælen er seende, kraftfuld, urgammel, mystisk, uendelig kreativ, dyb, smuk og viis....Vi har alle en indre Gudinde, viis kvinde eller vildkvinde gemt i os! Hun har mange ansigter!!

Vores verden har igennem årtusinder været domineret af et patriakalsk styre, hvor Kvinden og Det Feminine Princip og Aspekt har været forvist, undertrykt, forfulgt, misbrugt og forhånet, og er det stadig i mange kulturer.

Tiderne ændrer sig heldigvis.

Der kaldes nu på at vi åbner vores hjerter, forbinder os med vores indre feminine kraft, vores intuition og indre visdom, og at vi balancerer vores indre maskuline side med vores indre feminine.

Vi har brug for balance, at være hele - og at turde lytte til og VÆRE i Hjertet.

Jeg brænder passioneret for igennem min kunst at skabe bevidsthed omkring Den Feminine Visdom og Kraft.

.jpg

“Through Love, All that is bitter will be sweet, 

Through Love ,All that is copper will be gold, 

Through Love, all dregs will become wine, 

Through Love, all pain will turn to medicine."

 

- Rumi 

 

bottom of page