top of page

OM 

Betinna Puigventos Petersen

INTUITIVT MALING

"Soul Art Awakening"

KREATIVE WORKSHOPS

"Jeg er trænet i at facilitere og undervise i den intuitive malemetode "Art Of Allowing."  
Jeg har dyb erfaring med at assistere som "spaceholder" ved online globale malekurser med større kvindegrupper."
OM BETINNA
Jeg er en visionær intuitiv kunstner og Certificeret "Art Of Allowing" Facilitator ved Flora Aubes Art Of Allowing Academy.
"Art Of Allowing" er en intuitiv malemetode, der er udviklet af den amerikanske visionære kunstner, lærer og leder, Flora Aube, som også er grundlægger af "Art Of Allowing Academy". 
Jeg har tegnet og været draget mod det kreative gennem hele mit liv. Jeg har tidligere arbejdet med grafisk design, layout og billedbehandling.
For nogle år siden faldt jeg over Flora Aubes online malekursus AOA Basic, som jeg tilmeldte mig, og derfra har mit maleri taget fuld fart. 
Jeg har siden gennemført adskillige malekurser under "Art Of Allowing Academy".
Jeg er desuden Certificeret Blomsterterapeut ved Spirit of Flower/Eva og Steen Selander, Vordingborg. 
 
blomma-av-guld-liv-isloated-på-med-bakgr

“Jeg er dybt passioneret omkring den intuitivt skabende maleproces...Jeg fascineres vedvarende af den kraft den har til at åbne og forvandle, bringe healing og ny indsigt.... den er stor!"

.jpg
DEN FEMININE SJÆL 
images%2520(2)_edited_edited.png

KVINDENS MANGE ANSIGTER

Jeg maler Kvindens Mange Ansigter.

Siden jeg var helt ung og startede med at tegne har jeg været draget mod at portrættere Kvinden - i alle hendes mange væsensudtryk, arketyper, facetter og aspekter. Gudinden, KvindeSjælen, den Feminine Kraft fascinerer og inspirerer mig vedvarende.

Kvindehjertet rummer hele registret, alle følelser, er uforudsigelig, stormfuld, irrationel, vild, utæmmelig. Også blid, blød, sanselig, kærlig, elskende og seende og vis. Kvindesjælen er kreativ, kraftfuld, urgammel, mystisk, uendelig smuk.. 

Kvinden ER lig selve Naturen og inde i enhver kvinde bor der en Gudinde. 

Kvinder og Det Feminine Princip og Aspekt har været undertrykt, mishandlet, forfulgt, misbrugt og forhånet igennem årtusinder, og er det stadig i mange kulturer.

Jeg brænder passioneret for at skabe bevidsthed om Den Feminine Visdom og Kraft og give Den Feminine Sjæl synlighed og hendes Stemme tilbage.

 

Vi har, som samfund og mennesker, mænd som kvinder, brug for at forbinde os med vores indre Feminine aspekt, vores Feminine Kraft.

Vi har brug for den feminine vildskab og visdom, for hendes rene betingelsesløse Kærlighed.

At SE med Hjertet. At Åbne Hjertet. At VÆRE i Hjertet.

“Arketyper bliver født af den kollektive sjæl, leves ud af individuelle sjæle. Arketyper er livsmodeller, billeder og idealer, som guider dit liv i retningen af din sjæls ultimative skæbne.  Enhver person udlever eller udviser uundgåeligt arketypiske karaktertræk. ”

~ Deepak Chopra

“Though her soul requires seeing, the culture around her requires sightlessness. Though her soul wishes to speak its truth, she is pressured to be silent.”
― Clarissa Pinkola Estés, Women Who Run With the Wolves: Myths and Stories of the Wild Woman Archetype

.jpg

OM AT MALE FRA SJÆLEN

SOUL ARTIST STATEMENT

Når jeg skaber, er det en dyb proces og konstant praksis af indre overgivelse, lytten og åben tillid; Det er Art Of Allowing....Kunsten at være dybt opmærksom, bevidst, åben, lyttende og tillidsfuld. At have Tillid til at jeg ledes hele vejen, gennem alle faserne af en skabelse. Det kunne også beskrives som kunsten at overgive sig dybt til Gud/Gudinden indeni/til Det Store Mysterie/Det Store Ukendte.

 

Min skabende praksis er at gøre mig selv tom igen og igen, at være i en tilstand af åben tomhed, modtagenhed, stillen-mig-til-rådighed - så jeg kan være en kanal for denne vilde flod af inspiration, skabelse, skønhed, Bevidsthed, som søger at bevæge sig igennem mig -  tillade dette at blive født igennem mig og synliggjort som et kreativt udtryk. 

Hvert værk og skabelse er et unikt udtryk for min rejse ind i Mysteriet, som bærer sin egen unikke frekvens, "medicin" og budskab. 

Hver rejse er en eventyrlig oplevelse, som leder mig ind i en dybere erkendelse af og bevidstgørelse omkring mit Selv, af alt hvad jeg er, i alle dimensioner.  

 

Jeg ved aldrig på forhånd hvad som vil ske eller hvad jeg vil ende op med. 

Det kan være jeg møder gamle sår og alle mulige indre overbevisninger, oplever gamle mønstre, følelser dukke op. Det ubevidste bliver bevidst. Jeg møder mit mørke, mine sår og sårethed, men også mit lys, min Helhed ; alt bliver spejlet til mig gennem den kreative proces, maleriet. ​​

Jeg oplever at jeg på een gang både er Spejlet og Den, der bliver spejlet.

Når jeg tillader mig selv at være et instrument, tillader en Højere Visdom at lede mig og flyde igennem mig -  så bevæger mine hænder sig af sig selv, jeg maler, jeg vælger farver og redskaber, og jeg gør det intuitivt med total tillid og i dyb indre overgivelse, lytten....

Når jeg følger og ærer, hvad jeg føler mig kaldet til og draget imod i hvert nu, har jeg tiltro til at alt er godt, bliver godt - at rejsen vil bringe sine gaver, sin velsignelse, sin healende medicin til mig. 

Selv under faser hvor alt synes kaotisk og rodet, uden mening, og jeg ikke har en anelse om hvor jeg er på vej hen....Hvis jeg fortsætter, bliver ved med at fortsætte, tager det næste skridt, næste penselstrøg, bliver ved med at lytte, følge min indre guidance, så ved jeg at jeg vil ankomme til et sted, hvor jeg vil høste....Skønhed og Visdom, Perler og Diamanter.....funklende skatte og healende medicin vil blive fundet. 

Dette er Kunst fra Sjælen, Soul Art, da det i sandhed er min egen Sjæl og Det Guddommelige Feminine, som leder mig og udtrykker sig igennem mig.

Jeg er blot et redskab for det som ønsker at bevæge sig gennem mig, det som søger og ønsker at blive født gennem mig.  

 

Som mennesker lever vi i en helt særlig tid; et stort skift i bevidstheden er ved at ske på vores Jord, og vi ser gamle systemer, ordener, strukturer falde sammen og dø. 

 

Der kaldes på nye måder at leve på, være på, at se, tænke og skabe på.

Jeg brænder for at være med til at skabe dette Nye, bringe Himlen ned på Jord.

Jeg ser dette ske ved vækkelsen af det guddommelige feminine i os alle, og åbningen af vores Hjerter - ved harmonisk samarbejde og balance mellem det Maskuline og det Feminine. 

.jpg

“Through Love all that is bitter will be sweet, 

Through Love all that is copper will be gold, 

Through Love all dregs will become wine, 

Through Love all pain will turn to medicine."

 

- Rumi 

 

bottom of page