top of page

OM 

Betinna Puigvntos Petersen
OM BETINNA

INTUITIVT MALERI

"Soul Art Awakening"

MALEWORKSHOPS

Jeg er en visionær intuitiv kunstner og Certificeret "Art Of Allowing" Facilitator ved Flora Aubes Art Of Allowing Academy.
"Art Of Allowing" er en intuitiv malemetode, der er udviklet af den amerikanske visionære kunstner, lærer og leder, Flora Aube, som også er grundlægger af "Art Of Allowing Academy". 
Jeg har tegnet og været draget mod det kreative gennem hele mit liv. Jeg har tidligere arbejdet med grafisk design, layout og billedbehandling.
For nogle år siden faldt jeg over Flora Aubes online malekursus AOA Basic, som jeg tilmeldte mig, og derfra har mit maleri taget fuld fart. 
Jeg har siden gennemført diverse malekurser under "Art Of Allowing Academy" som f.eks.: "AOA Basic", "AOA Advanced", "CreActivity", "Sensual Innocence", "Gold Dust Woman", samt også malekurser med specielle teknikker som "Patina & Verdigris" ved Ree Altavilla, samt "Crackled Landscape", "Moon Priestess" og "Mother Earth" ved Michal Shimoni.
Jeg er desuden Certificeret Blomsterterapeut ved Spirit of Flower/Eva og Steen Selander, Vordingborg. 
 
Betinna er trænet i at facilitere og undervise i "Art Of Allowing" malemetode. Hun har også erfaring med at assistere og være "spaceholder" ved online malekurser med større kvindegrupper.
Hun har bl.a. fungeret som co-facilitator under Flora Aube's 10 ugers online intuitive malekursus "Sensual Innocence", hvor over 100 kvinder var samlet fra hele verden, samt assisteret som spaceholder ved kunstkurset "Gold Dust Woman" ved Art Of Allowing Academy, hvor 160 kvinder fra hele verden deltog.
 

“Jeg er dybt passioneret omkring den intuitivt skabende maleproces...Jeg fascineres vedvarende af den kraft den har til at åbne og forvandle, bringe healing og ny indsigt.... den er stor!

 

Jeg elsker at se kursister stråle og lyse af glæde, når de har åbnet for deres kreative sluser og de går på opdagelse med deres sanser... Jeg brænder for de øjeblikke....At mærke deres glæde... se glæden stråle i deres øjne...."

blomma-av-guld-liv-isloated-på-med-bakgr
.jpg
DEN FEMININE SJÆL & VISDOM
moon-image.jpg

GUDINDENS TILBAGEKOMST

Jeg maler Kvindens Mange Ansigter, Den Feminine Sjæl i alle hendes mange væsensudtryk, arketyper, facetter og aspekter. 

Jeg har altid været draget mod at portrættere Kvinden....KvindeSjælen. 

Den Feminine Kraft. Kvindens Mysterie og Skønhed, dybden af en Kvindes Hjerte og Sjæl fascinerer og inspirerer mig vedvarende. 

Kvindehjertet og Kvindesjælen, som er guddommelig, vild, rå, blid, blød, kreativ, fredfyldt, kraftfuld, kærlig, elskende, seende, urgammel og uendelig dyb og vis. Hun rummer alle følelser, er uforudsigelig, irrationel, utæmmelig.

Kvinden er selve Naturen. 

Kvinden, Det Feminine Princip, har været undertrykt, mishandlet, forfulgt, negligeret og forhånet igennem årtusinder, og er det stadig i mange kulturer.

 

Jeg brænder passioneret for at give Kvinden hendes Synlighed og Stemme tilbage, give Den Feminine Visdom og Sjæl synlig plads.

 

Vi, som samfund og mennesker, har brug for Den Feminine Visdom, for Hendes Feminine Power, Hendes Dybe Intuitive Vilde Hjerte - Hendes uendelige kærlighed for at overleve.  

.jpg

OM AT MALE FRA SJÆLEN

SOUL ARTIST STATEMENT

Når jeg skaber, er det en dyb proces og konstant praksis af indre overgivelse, lytten og åben tillid; Det er Art Of Allowing....Kunsten at være dybt opmærksom, bevidst, åben, lyttende og tillidsfuld. At have Tillid til at jeg ledes hele vejen, gennem alle faserne af en skabelse. Det kunne også beskrives som kunsten at overgive sig dybt til Gud/Gudinden indeni/til Det Store Mysterie/Det Store Ukendte.

 

Min skabende praksis er at gøre mig selv tom igen og igen, at være i en tilstand af åben tomhed, modtagenhed, stillen-mig-til-rådighed - så jeg kan være en kanal for denne vilde flod af inspiration, skabelse, skønhed, Bevidsthed, som søger at bevæge sig igennem mig -  tillade dette at blive født igennem mig og synliggjort som et kreativt udtryk. 

Hvert værk og skabelse er et unikt udtryk for min rejse ind i Mysteriet, som bærer sin egen unikke frekvens, "medicin" og budskab. 

Hver rejse er en eventyrlig oplevelse, som leder mig ind i en dybere erkendelse af og bevidstgørelse omkring mit Selv, af alt hvad jeg er, i alle dimensioner.  

 

Jeg ved aldrig på forhånd hvad som vil ske eller hvad jeg vil ende op med. 

Det kan være jeg møder gamle sår og alle mulige indre overbevisninger, oplever gamle mønstre, følelser dukke op. Det ubevidste bliver bevidst. Jeg møder mit mørke, mine sår og sårethed, men også mit lys, min Helhed ; alt bliver spejlet til mig gennem den kreative proces, maleriet. ​​

Jeg oplever at jeg på een gang både er Spejlet og Den, der bliver spejlet.

Når jeg tillader mig selv at være et instrument, tillader en Højere Visdom at lede mig og flyde igennem mig -  så bevæger mine hænder sig af sig selv, jeg maler, jeg vælger farver og redskaber, og jeg gør det intuitivt med total tillid og i dyb indre overgivelse, lytten....

Når jeg følger og ærer, hvad jeg føler mig kaldet til og draget imod i hvert nu, har jeg tiltro til at alt er godt, bliver godt - at rejsen vil bringe sine gaver, sin velsignelse, sin healende medicin til mig. 

Selv under faser hvor alt synes kaotisk og rodet, uden mening, og jeg ikke har en anelse om hvor jeg er på vej hen....Hvis jeg fortsætter, bliver ved med at fortsætte, tager det næste skridt, næste penselstrøg, bliver ved med at lytte, følge min indre guidance, så ved jeg at jeg vil ankomme til et sted, hvor jeg vil høste....Skønhed og Visdom, Perler og Diamanter.....funklende skatte og healende medicin vil blive fundet. 

Dette er Kunst fra Sjælen, Soul Art, da det i sandhed er min egen Sjæl og Det Guddommelige Feminine, som leder mig og udtrykker sig igennem mig.

Jeg er blot et redskab for det som ønsker at bevæge sig gennem mig, det som søger og ønsker at blive født gennem mig.  

 

Som mennesker lever vi i en helt særlig tid; et stort skift i bevidstheden er ved at ske på vores Jord, og vi ser gamle systemer, ordener, strukturer falde sammen og dø. 

 

Der kaldes på nye måder at leve på, være på, at se, tænke og skabe på.

Jeg brænder for at være med til at skabe dette Nye, bringe Himlen ned på Jord.

Jeg ser dette ske ved vækkelsen af det guddommelige feminine i os alle, og åbningen af vores Hjerter - ved harmonisk samarbejde og balance mellem det Maskuline og det Feminine. 

“Through Love all that is bitter will be sweet, 

Through Love all that is copper will be gold, 

Through Love all dregs will become wine, 

Through Love all pain will turn to medicine."

 

- Rumi 

 

.jpg
bottom of page