OM 

Betinna Puigvntos Petersen
OM BETINNA

INTUITIVT MALERI

"Soul Art Awakening"

MALEWORKSHOPS

Jeg er Certificeret "Art Of Allowing" Facilitator ved Flora Aubes Art Of Allowing Academy.
"Art Of Allowing" er en intuitiv malemetode, der er udviklet af den amerikanske visionære kunstner, lærer og leder, Flora Aube, som også er grundlægger af "Art Of Allowing Academy". 
Jeg har tegnet og været draget mod det kreative gennem hele mit liv. Jeg har tidligere arbejdet med grafisk design, layout og billedbehandling.
For knap tre år siden faldt jeg over Flora Aubes online malekursus AOA Basic, som jeg tilmeldte mig, og derfra har mit maleri taget fuld fart. 
Jeg har siden gennemført følgende malekurser ved Flora Aube under "Art Of Allowing Academy": "AOA Basic", "AOA Advanced", "CreActivity", "Sensual Innocence", "Gold Dust Woman", samt også malekurser med specielle teknikker som "Patina & Verdigris" ved Ree Altavilla, samt "Crackled Landscape" og "Moon Priestess" ved Michal Shimoni.
Jeg er desuden Certificeret Blomsterterapeut ved Spirit of Flower/Eva og Steen Selander, Vordingborg. 
 
Betinna er trænet i at facilitere og undervise i "Art Of Allowing" malemetode. Hun har også erfaring med at assistere og være "spaceholder" ved online malekurser med større kvindegrupper.
Hun har bl.a. fungeret som co-facilitator under Flora Aube's 10 ugers online intuitive malekursus "Sensual Innocence", hvor over 100 kvinder var samlet fra hele verden, samt assisteret som spaceholder ved kunstkurset "Gold Dust Woman" ved Art Of Allowing Academy, hvor 160 kvinder fra hele verden deltog.
 

“Jeg er dybt passioneret omkring den intuitivt skabende maleproces...Jeg fascineres vedvarende af den kraft den har til at åbne og forvandle, bringe healing og ny indsigt.... den er stor!

 

Jeg elsker at se kursister stråle og lyse af glæde, når de har åbnet for deres kreative sluser og de går på opdagelse med deres sanser... Jeg brænder for de øjeblikke....At mærke deres glæde... se glæden stråle i deres øjne...."

KVINDENS KRAFT

Jeg har altid været draget mod at portrættere Kvinden....KvindeSjælen. Den Feminine Kraft. Kvindesjælen, som er guddommelig, vild, rå, blid, blød, kreativ, fredfyldt, kraftfuld, kærlig, elskende, seende, urgammel og uendelig dyb og vis. Hun rummer alle følelser, er uforudsigelig, irrationel, utæmmelig.

Jeg maler Kvindens Mange Ansigter, Den Feminine Sjæl i alle hendes mange væsensudtryk, arketyper, facetter og aspekter. 

Kvinden, og Det Feminine Princip, har været undertrykt, forfulgt, negligeret og forhånet igennem årtusinder, og er det stadig i mange kulturer. Jeg brænder passioneret for at give Kvinden hendes Stemme og Kraft tilbage, give Den Feminine Visdom plads. Vi, vores samfund, vores klode har brug for Den Feminine Kraft og Visdom, for Hendes Feminine Power, Hendes Vilde Hjerte - Hendes dybe intuition og uendelige kærlighed for at overleve.  

                                   

                           

 

OM MIN KUNST 

Når jeg skaber, er det en dyb proces og konstant praksis af indre overgivelse, lytten og åben tillid; Det er Art Of Allowing....Kunsten at være dybt opmærksom, bevidst, åben, lyttende og tillidsfuld. At have Tillid til at jeg ledes hele vejen, gennem alle faserne af en skabelse. Det kunne også beskrives som kunsten at overgive sig dybt til Gud/Gudinden indeni/til Det Store Mysterie/Det Store Ukendte.

 

Min skabende praksis er at tømme mig selv igen og igen, at være i en tilstand af åben tomhed, modtagenhed, stillen-mig-til-rådighed - så jeg kan være en kanal for denne vilde flod af inspiration, skabelse, skønhed, Bevidsthed, som søger at bevæge sig igennem mig -  tillade dette at blive født igennem mig og synliggjort som et kreativt udtryk. 

Hvert værk og skabelse er et unikt udtryk for min rejse ind i Mysteriet, som bærer sin egen unikke frekvens, "medicin" og budskab. 

Hver rejse er en eventyrlig oplevelse, som leder mig ind i en dybere erkendelse af og bevidstgørelse omkring mit Selv, af alt hvad jeg er, i alle dimensioner.  

 

Jeg ved aldrig på forhånd hvad som vil ske eller hvad jeg vil ende op med. 

Det kan være jeg oplever og møder alle mulige slags indre overbevisninger, mønstre, følelser.  Det ubevidste bliver bevidst. Jeg møder mit indre lys, mit mørke, mine sår og sårethed, og min Helhed/Hellighed; alt bliver spejlet til mig gennem den kreative skabelse, maleriet. 

Jeg oplever at jeg på een gang både er Spejlet og Den, der bliver spejlet.

Når jeg tillader mig selv at være et instrument, tillader en Højere Visdom at lede mig og flyde igennem mig -  så bevæger mine hænder sig, jeg maler, jeg vælger farver og redskaber, og jeg gør det intuitivt med tillid og i dyb indre overgivelse, lytten....

Når jeg følger og ærer, hvad jeg føler mig kaldet til og draget imod i hvert nu, har jeg tiltro til at alt er godt, vil blive godt - at rejsen vil bringe sine gaver, sin velsignelse, sin healende medicin til mig. 

Selv under faser hvor alt synes kaotisk og rodet, uden mening, og jeg ikke har en anelse om hvor jeg er på vej hen....Hvis jeg fortsætter, bliver ved med at fortsætte, tager det næste skridt, næste penselstrøg, bliver ved med at lytte, følge min indre guidance, så ved jeg at jeg vil ankomme til et sted, hvor jeg vil høste....Skønhed og Visdom, Perler og Diamanter.....funklende skatte og healende medicin vil blive fundet. 

Dette er Kunst fra Sjælen, Soul Art, da det i sandhed er min egen Sjæl og Det Guddommelige Feminine, som leder mig og udtrykker sig igennem mig. Jeg er blot et redskab for det som ønsker at bevæge sig gennem mig, det som søger og ønsker at blive født gennem mig.  

 

Som mennesker lever vi i en helt særlig tid; et stort skift i bevidstheden er ved at ske på vores Jord, og vi ser gamle systemer, ordener, strukturer falde sammen og dø. 

 

Der kaldes på nye måder at leve på, være på, at se, tænke og skabe på. Min store passion og livsmission er at være med til at skabe dette Nye, bringe Himlen, det guddommelige, ned på Jord. Jeg ser dette ske ved vækkelsen af menneskers Sjæl og Hjerter, ved tilbagekomsten og tilstedeværelsen af det Guddommelige Feminine.

“Gennem Kærlighed vil alt hvad der er bittert blive sødt 

Gennem Kærlighed vil al kobber blive til guld 

Gennem Kærlighed vil alt bundskrab blive til vin

Gennem Kærlighed vil al smerte forvandles til medicin."

 

- Rumi 

 

Præstøgade 5a, 2. tv

2100 Copenhagen Ø, Denmark

Email: olinesofia@hotmail.com

Tel: (+ 45) 20 61 39 07

Al kunst, indhold, samt fleste fotos på denne webside er egne kreationer. ​Brug af billeder og indhold er ikke tilladt uden min godkendelse og skriftlige tilladelse til dette. 

© Copyright 2020. All rights reserved.

All artwork, images and content on this website are created by Betinna Puigventos Petersen. Any use of images or content is not allowed without my written permission and consent.

Website designed by Betinna Puigventos Petersen.

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle