top of page

Udforsk & Mal

DIN FEMININE SJÆL

Udfold din Kreativitet 

Brænder du efter at male og udtrykke dig kreativt? 

Længes du efter at åbne op for dybere kontakt med din sjæl og din intuitive feminine side?

Kom med på en spændende kreativ workshop, hvor du via en guidet intuitiv maleproces vil møde og male et aspekt af dit indre feminine kraftfulde Selv, din indre vise Gudinde....

Hvilken gave har hun til dig? Hvilket budskab vil hun bringe dig?

Mine workshops er ikke kun for kvinder. Mænd er også meget velkomne!

Alle, både mænd og kvinder har en feminin, såvel som en maskulin side. Det er, når vi healer, balancerer og forener vores indre feminine og maskuline selv, at vi føler os hele - og i harmoni og balance med os selv.

MALEWORKSHOPS

SOUL ART AWAKENING

INTUITIVE 

I "Soul Art Awakening" malekurser og workshops anvender vi en intuitiv malemetode, hvor din Sjæl og dit Hjerte får mulighed for at udtrykke sig og komme på banen. Jeg har arbejdet med denne proces intensivt igennem flere år både solo og sammen med kvinder fra hele verden, og jeg har personligt selv oplevet og også været vidne til og set andres powerfulde transformationer, dyb healing og indsigt igennem denne proces.

Du behøver ikke at have malet før for at kunne være med. Alt, du behøver er et ønske om at forbinde dig med din egen kreativitet. At udtrykke dig kreativt er dyb næring for din sjæl, din indre kunstner og dig selv på så mange planer.  

Kom og oplev hvor kraftfuld din kreativitet kan være!

Væk Din Feminine Visdom og Kreative Power
"MAL DIN FEMININE SJÆL"

  TO-DAGES INTUTIV MALEWORKSHOP

I "Mal Din Feminine Sjæl" Workshops bruger jeg en intuitiv malemetode, som hedder "Art of Allowing", dvs. "kunsten at åbne op/tillade". Jeg er Certificeret Facilitator og underviser i denne intuitive metode og tilgang, som er udviklet af den visionære amerikanske kunstner og underviser, Flora Aube, som er min elskede mentor. Jeg er meget begejstret over at kunne viderebringe denne teknik til andre, så andre også kan få mulighed for at opleve dens forvandlende og livgivende kraft. 

I forløbet vil du via en guidet visualisering komme til at møde og derefter male et aspekt af din Vise Feminine Sjæl, det Guddommelige Feminine i dig.

 

Hvad er det som gerne vil bevidstgøres og manifesteres gennem dig, af dig? 

Gennem vores dage sammen vil du have mit fulde nærvær og støtte. Jeg inviterer dig til at koble hovedet fra, slippe hverdagens stress og eventuelle forventninger og indre krav du måtte have om at skulle præstere eller komme frem til et bestemt resultat.

Du vil lære trin for trin at male et kvindeansigt/portræt med akrylmaling. Den virkelige lære er dog, hvad du oplever igennem selve den kreative proces. Jeg er med dig hele vejen - også når eller hvis din indre kritiker kommer på banen.

Vi øver os i at være fuldt tilstede i nuet med alle vores sanser, og have tillid til at vi ledes på rette vej af vores eget hjerte og sjæl.

Vi øver os i at lytte indad og forbinde os med vores intuition og Det Guddommelige Feminine, vores Indre Vise Kvinde, som hun vælger at vise sig.

Vi bruger lærredet og maleriet som en portal og et redskab til bevidstgørelse og kommunikation med vores eget ubevidste, vores Sjæl og vores Hjerte. 

"Mal Din Feminine Sjæl" er designet, så alle kan være med: både du, som aldrig har malet før - du, der har malet lidt - og du, der har en del erfaring, men som ønsker inspiration og måske fornyet tilgang. 

18199446_10212977541055151_1997578426945

      KORT & PRAKTISK:

 • Workshoppen løber over to dage fra kl. 12 - 18.00 (efter aftale kan arrangeres forløb af 3 dage fra kl. 12.00 - 16 istedet). Dagene behøver ikke være sammenhængende, men skal helst være indenfor den samme uge.

 • Alle materialer er inkluderet (1 stk 60 x 80 cm opspændt professionel kvalitetslærred, frit brug af diverse redskaber, pensler, højpigmenteret Golden Fluid akrylmaling)  

 • Der serveres en let frokost, te, kaffe, snacks og frugt. 

 • Sted: Østerbro, København

 • Tilmelding lidt længere nede på siden.

 

INTROPRIS LIGE NU:

 • Èn til én Workshop à 2 dage: 950 kr. pr. dag

 • Veninde/vennepar/gruppe (max 4): 750 kr. pr. dag pr. deltager.

 • Bemærk! Alle priser er inklusiv materialer, samt kaffe/te/snacks/frugt.

 

"Det var en meget givende oplevelse at male med Betinna. Processen inkluderede en guidet meditation med kontakt til det hellige guddommelige Feminine, og igennem dette modtog jeg powerfulde og brugbare budskaber, som jeg stadig anvender. Processen med at integrere denne bevidstgørelse og indsigt, den indre vejledning, og over til at male det  på lærred var en meget intens oplevelse, og den hjælper mig til at manifestere denne indsigt i mit liv.

 

Betinnas opmuntrende vejledning var meget hjælpsom, og jeg måtte simpelthen overgive mig til processen, og det er jeg så glad for at jeg gjorde! 

Jeg er meget overrasket og målløs over hele processen med maleriet, og at det var muligt at opnå på kun 2-3 dage. Det var en meget tryg, givende og transformerende oplevelse og jeg er virkelig begejstret over denne proces med at bruge kreativitet i udfoldelsen af spiritualitet. "

 

               — Barbara Mauritson

 

 

På jagt efter EN ANDERLEDES GAVE?

Gavekort til Workshops udstedes

Kontakt mig og

få tilsendt

et smukt gavekort. 

BOOK

"MAL DIN FEMININE SJÆL"

2 DAGES MALEWORKSHOP

      KORT & PRAKTISK:

 • Workshoppen løber over to dage fra kl. 11 - 17.00 (efter aftale kan arrangeres forløb af 3 dage fra kl. 12.00 - 16). De enkelte dage behøver ikke være sammenhængende, men skal dog være indenfor den samme uge.                                     

 • Alle materialer er inkluderet (1 stk 60 x 80 cm professionel kvalitetslærred, frit brug af diverse redskaber, pensler, kvalitetsmaling Golden Fluid)  

 • Inklusiv er også let forplejning: te, kaffe, snacks og frugt. 

 • Sted: Østerbro, København

 • Tilmelding foregår ved at du kontakter mig via e-mail eller telefon. Datoer for workshops er opslået lidt længere nede her på siden. Når du har modtaget en bekræftelse tilbage fra mig på de datoer du ønsker, er du endelig tilmeldt. 

 

      SÆRLIG INTROPRIS LIGE NU!!:

 • Èn til én Workshop (à 2 dage) : 950 kr. pr. dag

 • Veninde/vennepar/gruppe (max 4 pers.): 750 kr. pr. dag pr. person

 • Bemærk! Alle priser er inklusiv materialer, samt kaffe/te/snacks/frugt.

SOUL ART AWAKENING

The Soul happens only when the artist disappears into his art - he is no longer. separate. Some unknown force has done it through him, he knows that he has been possesed"  - Osho

bottom of page