top of page

SOUL ART AWAKENING

OM

Velkommen! Jeg er en visionær kunstner og facilitator, som afholder kreative workshops for kvinder, mænd og unge. Jeg udfører også malerier og portrætter på bestilling. 

Mine intuitive maleworkshops er en invitation til dig, der brænder efter at male og som er nysgerrig på at komme med ud på en kreativ og indre opdagelsesrejse. 

Intuitivt maleri er et kraftfuldt værktøj, som kan forbinde os med vores livsglæde og med vores sande essens, vores Sjæl.

Nøgleord er sansende bevidst tilstedeværelse og en fri og legende tilgang, der åbner for kontakt med ens intuitive, feminine side, ens indre power og visdom. 

Oplev, hvor healende og nærende din kreativitet er.

Det er powerfuld medicin...

“At male intuitivt er min store passion. Når jeg maler og tegner kommer det dybt fra hjertet og min sjæl. Det er samtidig en spændende rejse ind i Det Ukendte - jeg ved aldrig hvad som vil ske."

 

GUDINDEKRAFT

Frie Strømninger

Woman's infinite deep connection with the Ocean. She rises in Love. She rises as Love. Love is her Power. She is free.

UDTALELSER

"Betinnas tilgang til at arbejde med de dybe, kunstneriske og spirituelle processer er meget nærværende, lyttende og nænsom."

- Charlotte Thorsen, Ledelseskonsulent, retoriker, sanger og komponist

"Jeg er meget overrasket og målløs over hele processen med maleriet, og at det var muligt at opnå på kun 2-3 dage. Det var en meget tryg, givende og transformerende oplevelse"

- Barbara Mauritson, Project Coordinator

MALERIER

Kreative Udfoldelser

WORKSHOPS

Mal fra Din Sjæl

BLOG

Inspirationer

Hjerteligt velkommen til et kig ind i min kreative verden! 

Måske du finder noget, der taler til dit hjerte, eller som du ved vil glæde en, du kender?

Jeg laver billeder på bestilling: illustrationer, portræt af dyr og mennesker, personlige Sjælsbilleder, og malerier efter ønske og i samarbejde med dig..

Du er altid mere end hjerteligt velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak omkring eventuelle spørgsmål, eller særlige ønsker eller idéer du måtte have. 

Uanset om du aldrig har malet før, om du har lidt eller megen erfaring med at male, så har mine maleworkshops fokus på at nære og vække sjæl og sanser. Igennem et eksperimenterende, sansende, kreativt space kan du få frirum til at være dig, udfolde dig og blomstre.

 

Hvad du skaber på lærredet er en intim samtale mellem dig og din sjæl - jeg fungerer blot som en slags fødselshjælper. Intuitiv maling er en proces, som kan tage dig udover ellers velkendte forestillinger om hvem du tror du er, og hvad der er muligt for dig.

 

Kom med på en kreativ og spændende rejse med mig - mærk og forbind dig med din Sjæl og din egen kreative kraft.

Følg mig via min blog eller min facebook kunstside "Soul Art Awakening".

Jeg poster jævnligt omkring alt, hvad der rører sig i mig og omkring mig, og som inspirerer mig vedrørende Kreativitet, KvindeKraft, Kærlighed og Kunst.

Jeg deler indimellem budskaber fra "Gudinderne" eller den "Den Feminine Sjæl", som kan komme til mig under meditation eller gennem mine maleprocesser.

Det er ofte budskaber, som jeg føler ikke kun er til mig alene, men også kan gavne andre i denne meget intense og særlige tid, vi lever i. 

Tag et kig her og find ud af mere...

NYT!

INTUITIV ABSTRAKT

MALEWORKSHOP

BRÆNDER DU EFTER AT MALE OG SLÅ DIG LØS MED FARVER? KOM OG VÆR MED TIL EN  SANSENDE, SJOV, KREATIV DAG!

 INTUITIV ABSTRAKT MALEWORKSHOP 

Music by Michael Lotus

Video fra Workshop,  2017

bottom of page