PORTRÆT & MALERI

  • Facebook - Black Circle

BESTIL ET PORTRÆT / MALERI 

Skabt med Hjerte og Sjæl

SjælePortræt

Et særligt portræt, der afspejler og transmitterer din sjæleesens

Portræt

Et maleri/ tegning efter foto

eller efter særligt ønske.

Kraftdyr

Kraftdyr, der guider dig og giver dig energi og power

Vægmaleri

Jeg maler direkte på din væg. Abstrakt eller Særlig udsmykning.

DyrePortræt

Maleri eller tegning af et dyr, du elsker.

Gravid/Baby/Bryllup

Et unik gave til sig selv, sin elskede eller hinanden 

EN

UNIK

PERSONLIG

GAVE

Det er med dedikeret passion og stor glæde jeg tilbyder at udføre personlige portrætter eller malerier.

Jeg arbejder med forskellige medier, som blyant, Inktense farveblyanter, kul, olie pastelfarver, vandfarve og akryl på papir og lærred.

Gavekort udstedes.

Kontakt med gerne for en uforpligtende snak, hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil vide mere.

Et maleri eller Portræt kan være en unik gave at give ved særlige lejligheder, som ved bryllup, konfirmation, Valentins Dag, juletid eller runde fødselsdage.

Kontakt mig da i god tid inden, så du kan være sikker på, at jeg kan nå at lave det.

 

OM SJÆLSPORTRÆTTER


Udsnit/ Pastel Maleri 60 x 90 cm

At male et Sjælsportræt er helt særligt for mig. Det berører mig dybt, og jeg føler en ydmyghed og beærelse over at få lov til at bevidne den helt særlige Skønhed og unikke Sjæle-essens hver person har.

Når jeg tuner ind på din Sjæle-essens, kommer der billeder, farver, symboler, dyr etc. til mig, som jeg så maler eller tegner. Det, der kommer er noget, der er særligt for netop dig, eller som har en særlig betydning/mening for dig eller et budskab.

 

Et sjælsportræt er et særligt billede, der afspejler din unikke essens. Det kan fungere som en kærlig støtte, minde dig om din sande natur og sjælsskønhed, og være en inspiration for dig på din livsvej og i forhold til dit livsformål.

Før jeg udfører et portræt, skaber jeg et særligt rum at arbejde i og udfra. Jeg beder, mediterer og renser mig selv, så jeg kan være en så ren og klar kanal som muligt og modtage det, der måtte komme til mig og for at åbne mig for at det kan arbejde igennem mig.

***

For at kunne udføre en portrætbestilling, har jeg brug for, at du sender et godt foto af dig selv eller af den/dem, som du ønsker jeg skal lave et portræt af.

Billedet fungerer som et redskab for mig til at kunne tune ind på din sjæl og din unikke essens.

Jeg kan enten bruge billedet som det er, og lade det indgå direkte i maleriet - eller hvis du ønsker et mere figurativt/ abstrakt maleri istedet, hvor ansigtet ikke direkte indgår, kan jeg også lave det.

Vi taler om dine ønsker, inden jeg går igang.

HVAD ER DIT KRAFTDYR...?

Kraftdyr er dyr, som er tæt på dig på de usynlige planer. De kan være med dig enten gennem hele livet eller i særlige perioder. De fungerer som kraftgivere, vejvisere og hjælpere.

Et billede af dit personlige kraftdyr kan give dig glæde og power, og være med til at åbne op for at mærke dets kraft og energi, og det kan være med til at skabe en dybere forbindelse og kommunikation mellem dig og dit kraftdyr. 

Hvis du kender dit kraftdyr og har et billede af det, som du ønsker jeg skal arbejde udfra, så kan du sende det til mig.

Hvis du ikke kender dit kraftdyr, kan jeg hjælpe dig med at finde ud af hvad det er.

 

"Uanset om vi er bevidste om det eller ej, så har vi alle kraftdyr, som symboliserer de instinktive aspekter af vores sjæl i dets mest naturlige, uspolerede tilstand"

- Dr. Alberto Villoldo 

Præstøgade 5a, 2. tv

2100 Copenhagen Ø, Denmark

Email: olinesofia@hotmail.com

Tel: (+ 45) 20 61 39 07

Al kunst, indhold, samt fleste fotos på denne webside er egne kreationer. ​Brug af billeder og indhold er ikke tilladt uden min godkendelse og skriftlige tilladelse til dette. 

© Copyright 2020. All rights reserved.

All artwork, images and content on this website are created by Betinna Puigventos Petersen. Any use of images or content is not allowed without my written permission and consent.

Website designed by Betinna Puigventos Petersen.

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle