PORTRÆT & MALERI

BESTIL UNIKKE  PERSONLIGE MALERIER  ELLER PORTRÆTBILLEDER
Drømmer du om at give eller få et helt unikt personligt billede?

EN

UNIK

PERSONLIG

GAVE

EN

UNIK

PERSONLIG

GAVE

Jeg udfører personlige billeder efter bestilling i pastelkridt, blyant, samt akryl på papir/lærred.

Det kan eksempelvis være et klassisk portræt efter foto eller det kan være et Sjælsportræt, som afspejler din Sjæls unikke essens eller dit livsformål. 

Jeg laver også portrætter af dyr - hvad enten det er af dit kæledyr eller dit personlige kraftdyr. 

Kontakt mig for bestilling - eller blot for en uforpligtende snak, hvis du gerne vil vide mere. Måske du har spørgsmål eller en særlig idé, som du ønsker at drøfte. Jeg udsteder også smukke gavekort.

OM SJÆLSPORTRÆTTER


Udsnit/Pastelmaleri 70 x 90 cm

Et Portræt kan være en helt unik gave at give ved særlige lejligheder, som f.eks. bryllup, konfirmation, Valentins Day, Juletid eller runde fødselsdage. Kontakt mig da i god tid inden, så du kan være sikker på at jeg kan nå at få det lavet.

 

Et sjælsportræt er et særligt billede, der afspejler din unikke essens. Det kan fungere som en kærlig støtte, minde dig om din sande natur og sjælsskønhed, og være en inspiration for dig på din livsvej og i forhold til dit livsformål.

For at kunne udføre en portrætbestilling, har jeg brug for, at du sender et godt foto af dig selv eller af den/dem, som du ønsker jeg skal lave et portræt af.

Billedet fungerer som et redskab for mig til at kunne tune ind på din sjæl og din unikke essens.

Jeg kan enten bruge billedet som det er, og lade det indgå direkte i maleriet - eller hvis du ønsker et mere figurativt/ abstrakt maleri istedet, hvor ansigtet ikke direkte indgår, kan jeg også lave det.

Vi taler om dine ønsker, inden jeg går igang.


Udsnit/Pastelmaleri 60 x 90 cm

"Har lige åbnet pakken -  mærkede inden den varme maleriet udstråler.
Jeg er SÅ glad, lykkelig, taknemmelig og rørt over det jeg ser...
Jeg ser bla en sjæl, der læner sit ansigt og væsen ind til mig.
Det så jeg med det samme, og det gør mig så glad og tryg.
Der er mange symboler, som jeg identificerer mig med, hvor er det dejligt de også er med.

Og farverne ...
Ja farverne i deres egen udtryksform udtrykker så megen livfuldhed og glæde
Og uden glæden kan jeg slet ikke være ...


Øjnene har det udtryk jeg genkender, smilet ligeså.


Hold fest hvor er jeg bare glad
Alt er spot on!!
Fortsæt endelig, det er en kæmpe livsvarig gave at give sig selv for på den måde at blive mindet om sin egen storhed og sjælslys

Tak af hele mit hjerte"

                            - Sonia

 


Når jeg tuner ind på din Sjæle-essens, kommer der billeder, farver, symboler, dyr etc. til mig, som jeg så maler eller tegner. Det, der kommer er noget, der er særligt for netop dig, eller som har en særlig betydning/mening for dig eller et budskab.

 


Udsnit/Akrylmaleri 40 x 50 cm

GLÆDE


- Eksempel på en bestilt opgave

 

"Ja farverne i deres egen udtryksform udtrykker så megen livfuldhed og glæde. 

Og uden glæden kan jeg slet ikke være..."

- Sonia

 

HVAD ER DIT KRAFTDYR....?

Kraftdyr er dyr, som er tæt på dig på de usynlige planer. De kan være med dig enten gennem hele livet eller i særlige perioder. De fungerer som kraftgivere, vejvisere og hjælpere.

Et billede af dit personlige kraftdyr kan give dig glæde og power, og være med til at åbne op for at mærke dets kraft og energi, og det kan være med til at skabe en dybere forbindelse og kommunikation mellem dig og dit kraftdyr. 

Ønsker du et personligt billede af dit kraftdyr eller dit elskede kæledyr, så kontakt mig. For at kunne udføre en bestilling har jeg brug for et billede af dig eller dit kæledyr. Hvis du kender dit kraftdyr og har et billede af det, som du ønsker jeg skal arbejde udfra, så send også det til mig. Hvis du ikke kender dit kraftdyr, kan jeg hjælpe dig med at finde ud af hvad det er.

 

FÅ LAVET ET BILLEDE AF DIT KRAFTDYR ELLER KÆLEDYR

"Uanset om vi er bevidste om det eller ej, så har vi alle kraftdyr, som symboliserer de instinktive aspekter af vores sjæl i dets mest naturlige, uspolerede tilstand"

- Dr. Alberto Villoldo 

Præstøgade 5a, 2. tv

2100 Copenhagen Ø, Denmark

Email: olinesofia@hotmail.com

Tel: (+ 45) 20 61 39 07

Al kunst, indhold, samt fleste fotos på denne webside er egne kreationer. ​Brug af billeder og indhold er ikke tilladt uden min godkendelse og skriftlige tilladelse til dette. 

© Copyright 2020. All rights reserved.

All artwork, images and content on this website are created by Betinna Puigventos Petersen. Any use of images or content is not allowed without my written permission and consent.

Website designed by Betinna Puigventos Petersen.

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle